duop design lab

Periode: Maj 2016 – April 2018

Artikel skrevet den: 12.06.18 af Michael Olivarius

I Maj 2016 var jeg så heldig at overtage nøglerne til denne unikke lokation på Langebrogade 6v, Christianshavn, med baghave på den top charmerende Enhjørningens Bastion. Planen var at skabe et sted hvor designere og makere kunne arbejde side om side og partner op omkring projekter. Der gik ikke længe før de første betalende medlemmer var i hus, og de første freelancere som kom for at få arbejde, begyndte ligeledes at dukke op. I denne første periode tjente vi til huslejen ved at servicere kunder med design løsninger og prototypefremstilling.

Omkring dec 2017 besluttede jeg mig for at skrue ned for min aktivitet i design/freelance bureauet for at få fyldt pladserne op i duop design lab med betalende medlemmer, for på den måde at kunne få tid til at skrue op for design/freelance bureauet igen herefter. Denne beslutning var et must, da hele gildet mere eller mindre blev betalt af design/freelance bureauet, hvilket ikke var meningen.

I påsken 2018 var der 7 ud af 25 af de betalende medlemmer der sagde op indenfor 30 dage, hvorefter jeg konkluderede at lukke duop design lab, for at få tid til at udvikle bæredygtig og lydabsorberende interiør i min anden og nyere virksomhed Storum ApS.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
mo@michaelolivarius.dk
Tlf: 26201183

Log in with your credentials

Forgot your details?